sobota 21. února 2015

Unboxing #1

Na začátek bych se chtěla strašně moc omluvit že na blogu nejsem poslední dobou už tak aktivní jako dřív ale mám teď nějaké zdravotní problémy a ještě do toho učení a škola a proto teď trochu blog zanedbávám ale sama upřímně doufám že se to do budoucna zlepší :)

Všimla jsem si že už jsem dlouho na blog nepřidala žádný článek týkající se nových knih (tak to musím napravit). Není to proto že bych si žádné nové knihy nekoupila ale proto, že nevím jak to mám dělat, protože já nekupuji knihy pravidelně každý měsíc a proto nemůžu dělat žádné měsíční chvástačky nebo podobné pravidelné rubriky...tak jsem se rozhodla, že se aspoň pokusím přidávat nepravidelné unboxingy. Tohle je první, tak uvidíme jak dopadne :-)


Nedávno mi přišel balíček s knihami z bazaru.


Chvilka napětí...


Copak se to tam skrývá?...


Jak už jsem zmiňovala knihy jsem koupila z bazaru a přesto že jsou používané vypadají jako nové.


...:-)


Celkem jsem koupila 7 knih.


Proč zrovna Upíří deníky a Pád? Protože Upíří deníky je série kterou už dlouho chci ale první díly už skoro nejsou k sehnání a když jsem na ně narazila, nemohla jsem je tam prostě nechat...a kniha Pád je taky ze série kterou si chci přečíst a navíc tam byla za dobrou cenu, kdo by odolal?


Tyhle knížky sice nemají s unboxingem nic společného ale když už tu jde o nové knihy tak ať tu máme všechny pohromadě :-). Tygrův osud a Etiketu a špionáž jsem koupila v levných knihách, tuším že každou asi za stovku, pro Spáleniště jsem si zaběhla do knihkupetcví.


No a poslední knihu jsem vyhrála v soutěži ve škole. Je to první kniha ze čtyř k filmu Noe. Nutno teda podotknout že je to komiksová kniha...



Celkem 11 krásných nových knih. 
Jaké nové knihy jste si pořídili vy? :-)

32 komentářů:

  1. knihu pád jsem četla. A dá se říct, že jí zbožňuju! Mám doma celou sérii ale zatím jsem stihla přečíst jen jeden díl :/

    OdpovědětVymazat
  2. jeeeeeej! denníky milujem_


    Kelly145

    OdpovědětVymazat
  3. děkuji za přání ke svátku:) já dostávám dárky jen k narozeninám na svátky nic moc nedostávám, jen nějakou sladkost v podobě maličkosti:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač :) Tak ať se ti aspoň ta maličkost líbí :-)

      Vymazat
  4. Tedy tolik knih. :) Je hezké, že tě to baví a pořád máš chuť a čas číst. Já kdybych na to měla čas, tak bych také četla, ale bohužel to nestíhám. :/

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel poslední dobou moc času na to není ale snažím si ho alespoň občas udělat :-)

      Vymazat
  5. Skoré uzdravenie ti prajem.Etiketa a špionáž je skveli kniha a takisto aj Pád ktorý si chcem ešte raz prečítať ale nie je na to čas.

    OdpovědětVymazat
  6. Tolik krásných knih, a levné knihy, ve kterých koupíš knihy od CooBoo? To máš hodně super :-)
    přeji brzké uzdravení, já jsem ted také nemocná :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala že je to dobrý když tam je i Cooboo :D Děkuji, bohužel to není tak že bych měla nějakou chřipku nebo něco chvilkového ale mám už dlouhodobě menší zdravotní problémy ale nechci to moc řešit na blogu takže tak :D

      Vymazat
  7. Upíří deníky jsem nečetla a ani to nemám v plánu, ale určitě ti musely udělat radost. A Spáleniště bych si taky moc chtěla, ale to bych se musela nejdřív pustit do jedničky :D Super knížky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, měla jsem z nich opravdu velkou radost, určitě si Labyrint a potom i Spáleniště přečti, jsou to super knížky :-)

      Vymazat
  8. Etiketu a špionáž mě zaujala nejvíc.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Dakto tu má teda Vianoce :-D čo ma veľmi štve je to, že u nás ešte Labyrint nevyšiel :/ ak sa mám ja osobne pochváliť..moja posledná kniha, ktorú som si kúpila (v antikvariáte) je knižka "500 riešených príkladov z matematiky" :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě taky štvalo, časem ho u vás snad vydají :-) Nojo, škola má přednost :D

      Vymazat
  10. Pěkná zásobička knížek! Pád se mi moc nelíbil, ale nechci tě odrazovat ... :) Upíří deníky jsem nečetla, ale nemusí to být špatné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, už nevím co číst dřív :D Pád už jsem přečetla a líbil se mi, vlastně ani Upíří deníky nebyly špatné...:)

      Vymazat
  11. Mě ty Upíří deníky nějak nelákají :/ nechceš udělat článek o tom, jak knihy skladuješ? Já totiž mám plnou knihovnu a nevím, kam to dávat a ty máš těch knih tak 100x více, než já :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych mohla, hodně se mi jich už jen válí nahromádce na kříňce protože není místo, ale mohla bych to někdy zkusit...no zas tolik jich bohužel nemám :D

      Vymazat
  12. Tohle není zrovna to, co čtu, ale nový knížky si vždycky ráda prohlížím, ať je to cokoliv. :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jéj, já ti tak závidím! Takových knížek :O Já moc nových knih nemám (respektive žádné), ale nestíhám číst :/
    Jo a jaké zdravotní problémy? :(
    A Upíří deníky...no, nevím, mě to neláká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky moc nestíhám abych pravdu řekla :D No ty už jsou snad pryč...:)

      Vymazat
  14. Naprosto tě chápu, kdo by těm slevám odolal. :D Spáleniště jsem taky nedávno kupovala, první díl byl naprosto boží. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné knížky :) A i ty z bazaru vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  16. No moc pěkné knížečky! Etiketu špionáž si někde rozhodně musím sehnat, stejně tak Labyrint - ač už totiž dÁÁÁvno vyšel i třetí díl, já jsem se nedostala ani k prvnímu... se mnou je něco špatně...
    S Upířími deníky stále nevím, ale po té sérii, kde je Pád, mám v plánu se taky už hodně dlouho podívat. Hih, a stále jsem to neudělala.
    Každopádně, proč v srpnu komentuji článek z února? VSTÁÁÁVAT!!! No tak, popadla mě nostalgie a já si vzpomněla na to krásný období, když jsem na svůj blog nepřispívala kidy a někoho moje splácaniny i bavilo číst - a hlavně, na ty, který to bavilo číst! :D A taky na to, že mě bavilo číst to, co psali ti, který bavilo čís to, co jsem napsala já; a mě se po tom stejská, jelikož tebe jsem měla vážně ráda a byla bych hrozně ráda - a rozhodně bych nebyla sama -, kdybys přestala hibernovat a něco napsala :D.
    Jsi BOŽÍ! Tak na to mysli a tvoř! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Etiketa a špionáž je fajn knížka :) Pád už jsem taky četla a musím říct že se mi dost líbil, určitě se po něm podívej. No, to je trochu složitý, ale přísahám že nejsem povaleč který se na to vyprd :D A děkuju moc, to zahřeje u srdíčka slyšet že někomu chybím :)))

      Vymazat