úterý 4. srpna 2015

Co a jak dál?

Zdravím mí staří dobří přátelé...:)

V první řadě se chci tak trochu omluvit.
Vím že asi nebylo fér takhle se schovávat více než 5 měsíců...Každopádně všechno má své důvody, které tu bohužel tak úplně nemám v plánu rozmazávat. Prostě v mém životě nastal obrat, ledacos se pokazilo a já jsem tak trochu hledala sílu jít dál, přenést se přes to všechno.
Když člověk má věc na které mu záleží a ta věc mu je jednoho dne nějakým způsobem odcizena, vždy to zanechá následky, ať už špatné nebo dokonce ještě horší. Očekává se od něj že půjde dál, že se vzchopí, zapomene, nasadí úsměv a přenese se přes to všechno co na něj život nastražil. Přesto že je to někdy těžké, nám ale bohužel ani nic jiného nezbývá.
Vím, měla jsem napsat, biť jen jedinou větou, že na dobu neurčitou o mě nejspíš neuslyšíte...vím to, ale nějak jsem k tomu nedokázala najít ten potřebný impuls. Potřebovala jsem změnu, nebo prostě spíš na chvíli vypnout. Protože všechno potřebuje čas a teď jsem ho zrovna potřebovala já.
Pochybuju, že tyhle žvásty někdo čte ale jestli to přece jenom někdo právě pročítá, chtěla bych aby veděl, že si velice vážím každé duše která se snaží tomuto článku porozumět :)
Pořád ještě nevím, jestli se mám vrátit a psát jako dřív nebo se posunout dál a nechat to plavat, jen jsem měla pocit že tady na tomhle blogu něco dlužím, a to vysvětlení proč je to tak jak to je...

S pozdravem Lůc ;)

PS: Tak trochu bych chtěla poděkovat Teeve, protože to byla z části ona kdo mě donutil napsat tento článek(díky svému milému komentáři u posledního článku :) ).



10 komentářů:

  1. moc mě mrzí, co se stalo, ať je příčina takovéto tvé nàlady jakákoli. Doufám, že se to zlepší a najdeš zase chuť se k blogu vrátit, sestřičko :)

    OdpovědětVymazat
  2. jejda, to se ti omlouvám. věřím, že své důvody máš a rozhodně ti je neberu - to se někdy stane holt každému. kdyby ses rozhodla vrátit, nebo klidně zase přeskočit někam jinam, budu ráda, ač jestli prostě nemáš sílu, nepokoušej se o to.
    a vážně se omlouvám! jenom jsem tě chtěla vzbudit, páč jsem si myslela, že ses na to vykašlala ne přímo vykašlala, ale prostě nějak zapomněla :D a tak jsem ti chtěla dát do podvědomí, že tu stále někdo je. ale jestli je to prostě něco složitého, s tím se nic moc dělat nedá...
    hodně štěstí a snaž se to překonat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš se vůbec zač omlouvat, ta chyba byla na mé straně, to já měla dát alespoň vědět že blog na neurčito odkládám...Ale fakt moc děkuju za porozumění a povzbuzení :) Jak jsem říkala, nebylo to tak že bych se na tohle všechno vykašlala ale měla jsem tak pitomý období že jsem potřebovala na nějakej čas kamsi zalézt a objevit se až se to zase pěkně všechno srovná :D Popravdě poslední dobou uvažuju že se zas vrátím ale ještě úplně nevím, nechám těmhle úvahám volný průběh a uvidím jak to nakonec dopadne. A moc děkuju, snad to bude už jen lepší :)

      Vymazat
  3. Moc mě mrzí, že jsi byla neaktivní. A přeji Ti hodně sil! :) jsem ráda,že jsi se ozvala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě mě trochu taky :/ Strašně moc děkuju :) To potěší :)

      Vymazat
  4. Tak prajem veľa veľa sily! Som rada že si sa ozvala

    OdpovědětVymazat
  5. Moc mě to mrzí, ač netuším co se ti přihodilo. Držím ti palce a přeju hodně zdaru. každopádně budu ráda, když se vrátíš, ať třeba za rok, za měsíc, až se na to budeš cítit. My tu jsme s tebou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) To mě těší, poslední dobou vážně přemýšlím že se vrátím, trochu mi to chybí. Fakt díky za podporu :)

      Vymazat