úterý 16. prosince 2014

Vánoční projekt #2

Otázka č. 2: Jakou knížku by sis vybrala k chladnému zimnímu večeru a jaké pití by sis dala k tomu?...



No tak u tohohle jsem musela trošku víc popřemýšlet, ale nakonec jsem se rozhodla že bych si asi vybrala knihu Dash a Lily- Kniha přání. Příběh se odehrává o Vánocích  a měla by tam bejt i nějaká romantika, koneckonců na tuhle knihu mám momentálně hrozný zálusk :D

Dash & Lily - Kniha přání

A k pití bych si jistě dala nějaký dobrý čaj(nejlépe mangový pickwick) nebo horkou čokoládu. Ani teplým kakaem bych asi nepohrdla...:D


8 komentářů:

  1. Akurát som písala odpoveď na túto otázku, s pitím sme na tom rovnako :)

    Kelly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! Tak to už se těším až to bude u tebe na blogu :-)

      Vymazat
  2. Objednala jsem pro sestru mého AP dnes k Vánocům knížku Bridget Jonesová-Láskou šílená, od Helen Fieldingové, snad se jí bude líbít a já si jí pak půjčím...:-), dám si při čtení sklenku dobrého kvalitního červeného vína a bude to fajn!:-)
    A ještě mimo téma: jsem velmi, velmi potěšena, že patřím k těm, které sleduješ, jen si prosím oprav název mého blogu: Sugarless (bez cukru) - díky Lůc moc a přeji ti krásné Vánoce i Silvestra!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áá Bridget :D Já jí ještě nečetla ale už hodnou chvíli se na to chystám tak snad někdy :D No vidíš, určitě se u toho super odreaguješ! :-) Tak držím palce ať se knížka líbí sestře...i tobě :-)
      Je promiň, já si tý chyby vůbec nevšimla, už to jdu opravit :D Jsem ráda že jsi tak potěšena, holt když je někdo dobrý bloger a má pěkný blog a hlavně supr obsah tak má určo místo na mém seznamu oblíbených :-) Taky ti přeji hezké Vánoce a Silvestra a patřičně si je užij! :-)

      Vymazat
  3. A kolik druhu pecete? Ty makronky jsem take chtela delat,ale predbehla me babicka takze ji nemuzu konkurovat ani ve snu :D jinak tahle knizka vypada dobre,ja si planuju precit o vanocich povidky od Nemcove..nevim,jak me napadly,ale tesim se na to..pekne kniha,caj,cukrovi a pohoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No původně jsme plánovali tak kolem 10ti až 12ti ale s tím jak to nestíháme jich asi tolik nebude, máme teprve jen 5 druhů :D Takže jdeš spíš do klasiky...no nakonec proč ne? :D Jj-kniha čaj cukroví a pohoda-to bych taky mohla dělat klidně celé prázdniny :-D

      Vymazat
  4. O knize jsem slyšela a tu čokoládu bych si hned dala:-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo viď :D Taky bych si dala jak jí vidím na obrázku :-D

      Vymazat