pátek 28. listopadu 2014

Těšíme se na knížky - Prosinec 2014

Jelikož se nám pomalu ale jistě blíží prosinec (a  s ním konečně i ty Vánoce na které se mimochodem už moc těším :-D), mám tu pro vás další článek o knížhách které v prosinci vyjdou. Celkem tady mám 23 krásných knih. Myslím že každý si tu alespoň nějakou najde.
Jaké se vám líbí?..:-)







Papírová města (John Green, 2. vydání)





Počet stran: 288
Nakladatelství: Yoli
Termín vydání: 1. 12. 2014
Anotace: Po úspěchu románů Hvězdy nám nepřály a Hledání Aljašky vychází nyní v českém překladu další dílo veleúspěšného autora Johna Greena, který si i u nás bleskurychle získal početný fanklub. Hrdinou je Quentin Jacobsen, normální, tak trochu bojácný kluk, který má od dětství rád nespoutanou Margo. Ta mu pak jednoho dne nečekaně zaklepe na okno a vtáhne ho do podivuhodného dobrodružství. Když dívka další dny ve škole chybí, Quentin začne pátrat a brzy si uvědomí, že pro něj zanechala určité stopy. Znal vlastně Margo? A co jsou papírová města, s nimiž se nyní stále setkává? Oblíbený autor přináší brilantní příběh nabitý upřímnými emocemi, který nenechá čtenáře chladným.



Pan Mercedes (Stephen King)



Počet stran: 376
Nakladatelství: 1. 12. 2014
Termín vydání: Beta
Anotace: Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí. Po několika měsících dostane vysloužilý zatrpklý policista ze stejného městečka podivný dopis od kohosi, kdo se k činu přihlásí a zároveň naznačí, že chystá mnohem strašlivější útok - masakr tisíců lidí. Detektivní příběh ve stylu drsné školy z pera mistra napětí umožní čtenářům děsivým a nezapomenutelným způsobem nahlédnout do mysli vyšinutého vraha. Příběh byl inspirován skutečnou událostí.



Temné bratrstvo (Luke Scull)


Temné bratrstvo

Počet stran: 500
Nakladatelství: Host
Termín vydání: 1. 12. 2014

Anotace: Je doba temna. Zásoby kouzla čerpaného z mrtvých bohů pomalu docházejí. Démoni a netvoři zamořují zemi a poslední hranice mezi říšemi se začínají hroutit. Žárliví mágové tří velkých měst sedí ve svých kamenných věžích a přemítají nad tou špetkou magie, která zbývá… Není to doba stvořená pro hrdiny. Hrdinské písně jsou už dávno zapomenuty, jejich činy zůstávají nezapsány. I v takových chvílích se však najde pár odvážlivců, kteří si uchovají jiskru naděje, spojí své síly na obranu proti tyranii nesmrtelných pánů a vytvoří nezvyklou skupinu — Temné bratrstvo.

První díl strhující trilogie od nejslibnějšího nového hlasu britské fantasy



Nebeská láska (Lorna Byrneová)



Počet stran: 144
Nakladatelství: Knižní klub
Termín vydání: 2. 12. 2014
Anotace: Nebeská láska změní způsob, jakým uvažujete o lásce. Pojem láska, jak je běžně chápána, tato kniha zvedá na vyšší úroveň. Tato nebeská láska z vás udělá člověka, který chápe více souvislostí, než ostatní, zažívá štěstí a přetransormuje celý váš budoucí život.
Lorna Byrne je irská mystička, která od dětství vidí anděly, komunikuje s nimi a snaží se jejich vědomosti zprostředkovat odstatním lidem. Také je schopná vnímat lásku jako fyzickou sílu, energii. To ji dává jedinečný pohled na svět, který chce vysvětlit svým čtenářům a to je důvod, proč vznikla její kniha Nebeská láska.



Oživovatel (Seth Patrick)



Počet stran: 440
Nakladatelství: Knižní klub
Termín vydání: 2. 12. 2014
Anotace: Jsou s to oživit lidi, kteří nedávno zemřeli, a pak je nechat pronést svědectví o vlastním skonu… Říká se jim reviveři, oživovatelé. Zprvu vyvolávali nedůvěru, nakonec je však společnost akceptovala – výpovědi mrtvých byly povoleny v soudních síních a forenzní oživování se stalo součástí policejního vyšetřování. Reviver Jonah Miller je navzdory své strastiplné minulosti jedním z nejlepších oživovatelů. Během jednoho hovoru s obětí brutální vraždy však ucítí, jak ho něco pozoruje. Čeká. Pak je zabit Daniel Harker, první novinář, který na oživování upozornil veřejnost, a Jonah je záhy vržen do honby za odpověďmi. Společně s Harkerovou dcerou Annabel objeví dlouho skrývané a dávno zapomenuté pravdy, jež zpochybní vše, čím se Jonah doposud řídil…



Navěky (Jude Deveraux)



Počet stran: 372
Nakladatelství: Baronet
Termín vydání: 3. 12. 2014

Anotace: Jude Deveraux se vrací na úchvatný slunný ostrov v knize Navěky, druhém románu trilogie Nevěsty z Nantucketu.
Svatba Alix Madsenové a Jareda Montgomeryho je velkolepou událostí konající se v elegantní malé kapličce v lese, následovaná večeří a tancem v měsíčním svitu. Zatímco se většina hostů věnuje šťastnému páru, Jaredův bratránek Graydon nemůže odtrhnout oči od jedné z družiček, Toby Wyndamové. Neohromuje ho jen její tichá krása nebo způsob, jak ho dokáže rozesmát. Toby má neuvěřitelnou schopnost rozeznat Graydona od jeho identického dvojčete Roryho. A podle rodinné legendy z ní takový dar činí Graydonovu pravou lásku.
Graydon však ví, že neexistuje způsob, jak by mohli být spolu, protože je dědicem lanconského trůnu a musí se oženit s urozenou dívkou, jež mu byla vybrána. Přesto Toby požádá, aby mu pomohla ukrýt se na Nantucketu po jeden týden, aby unikl královským povinnostem. Výměnou za to jí pomůže naplánovat přepychovou svatbu světoznámé spisovatelky Victorie Madsenové. Protože vědí, že spolu nemohou být, slíbí si, že budou pouze přáteli.
Mezi Graydonem a Toby je však mnohem víc než jen Tobyina výjimečná schopnost odlišit ho od jeho dvojčete. Do pohybu jsou uvedeny síly, jež ovládá pouze čas. V kombinaci s magickým ostrovem jako by se Graydon a Toby ocitli pod účinky kouzla. Jestli mají být spolu, musí změnit svou minulost, stejně jako budoucnost.



Nažhavený (J. Kenner)



Počet stran: 336
Nakladatelství: Baronet
Termín vydání: 3. 12. 2014
Anotace: Pro fanoušky Stark Trilogy přichází druhý díl erotické série o třech mocných a záhadných mužích a krásných ženách, které je umí dostat na kolena, a o stravující vášni, která je spojuje.
Sloane Watsonovou zavede její práce tajného detektiva na stopu známého padoucha a podvodníka Tylera Sharpa. Je drzý, okouzlující a nebezpečně sexy.
Vyrostla jsem ve víře, že existuje černá a bílá, dobro a zlo – a že některé hranice nikdy nesmím překročit. Sloane si myslí, že je natolik silná, aby Tylerovi dokázala odolat. Proto se stane tanečnicí v klubu Destiny, který Tyler vlastní se svými společníky a kde zřejmě pere špinavé peníze.
Měla jsem mít víc rozumu a nevěřit mu, neměla jsem riskovat svoje srdce.
Stačí však jeden pohled a je v problémech. Jeden dotek a je ztracená. Jedna noc a je jen jeho. Tyler ji citově i fyzicky zavede na místa, kde dosud nikdy nebyla, a cesta zpátky už neexistuje. Ale za vášeň se platí vysoká cena...



Kladivo bohů (Leo Kessler)



Počet stran: 216
Nakladatelství: Baronet
Termín vydání: 3. 12. 2014
Anotace: Německo se zmítá na pokraji porážky. Vyhladovělé obyvatelstvo i vyčerpaní vojáci mají pocit, jako by zemřela i poslední naděje. Vítězným Rooseveltovým „řezníkům“ připadá, že konečně nastala jejich chvíle odplaty. Ale v kruté zimě 1944 se Vůdce chystá vyložit svou poslední kartu – na západě spouští novou ofenzivu skrz horské průsmyky a zasněžené lesy Arden. Cílem je most přes řeku Mázu u Huy. Dobýt ho má bojová skupina Wotan, poslední přeživší z nenáviděných Hitlerových SS, pod velením věhlasného sturmbannführera von Dodenburga. Jsou to nejhouževnatější vojáci v celé Evropě a na záchranu vlasti a své kůže mají jeden jediný pokus…



Bohové viny (Michael Connelly)



Počet stran: 400
Nakladatelství: Domino
Termín vydání: 3. 12. 2014
Anotace: Bohové viny. Dobrý advokát musí především umět rozpoznat své vlastní viny.
Mickey Haller se po krátkém přeběhnutí na stranu obžaloby vrací ke svému původnímu řemeslu: provozuje advokátní praxi ze zadního sedadla lincolnu a čeká na lukrativní případ.
Dočká se brzy. Textová zpráva s kódovým označením pro vraždu je pro něj znamením, že se vrací zpátky na výsluní, kde se hraje o obrovskou mediální pozornost a tučné šeky. Tato kauza má však jeden háček: obětí zločinu je jeho bývalá klientka, prostitutka Gloria Daytonová.
Mickey se domníval, že se mu ji podařilo přivést na správnou cestu. Zjevně se mýlil: Gloria se vrátila do Los Angeles i k dřívějšímu způsobu života. Nezachránil ji, naopak možná má na její smrti částečný podíl. Plný pochybností se ujímá obhajoby člověka, který byl z vraždy obviněn – o jeho nevině je ale Mickey stále silněji přesvědčen. Od samého začátku ví, že tento případ pro něj nebude lehký. Bude muset oživit temné duchy své minulosti, aby dokázal přesvědčit o své pravdě bohy viny – porotce, kteří mají rozhodnout nejen o osudu jeho klienta, ale zároveň i o něm samém.




Velká výprava (Agatha Christie)



Počet stran: 384
Nakladatelství: Knižní klub
Termín vydání: 4. 12. 2014

Anotace: V roce 1922 se Agatha Christie zúčastnila obchodní mise propagující Výstavu Britského impéria, jež se měla konat o dva roky později ve Wembley. Itinerář desetiměsíční cesty zavedl výpravu do Jižní Afriky, Austrálie, na Nový Zéland, Havaj, do Kanady a New Yorku. Desítky úžasných míst, svérázných postav a dobrodružných, strastiplných i humorných situací – to vše popsala rodící se královna detektivek v dosud nezveřejněných dopisech své matce a zdokumentovala i fotograficky. Velká výprava odhaluje novou, nepoznanou tvář slavné spisovatelky, zároveň je však i jedinečným dobovým cestopisem.



Poslední případy slečny Marplové (Agatha Christie)



Počet stran: 144
Nakladatelství: Knižní klub
Termín vydání: 4. 12. 2014
Anotace: Detektivní povídky Agathy Christie vycházely většinou nejprve časopisecky a až poté v různých souborech. Šestice kratších příběhů, v nichž vystupuje slečna Marplová, byla ve Spojených státech vydána hned ve třech rozličných sbírkách, na jejich knižní publikování ve Velké Británii si však čtenáři museli počkat až do roku 1979, kdy – doplněny o dvě povídky bez této autorčiny oblíbené hrdinky – vyšly Poslední případy slečny Marplové (česky souborně až nyní). Směsici textů z let 1939–1958 charakterizuje její různorodost: najdeme tu zločin, drama i nadpřirozené záhady. Ale především se opět setkáme se všetečnou starou dámou s bystrým postřehem, trefným úsudkem a dokonalou znalostí hlubin lidské duše...



V údolí lišek (Charlotte Linková)



Počet stran: 344
Nakladatelství: Ikar
Termín vydání: 4. 12. 2014
Anotace: Co když tvůj únosce beze stopy zmizí a nikdo neví, kde jsi?
Nádherný letní den, osamělé parkoviště uprostřed polí a luk. 
Vanessa Willardová čeká na svého muže, který se šel projít se psem. Ponořená do myšlenek si nevšimne auta, které se blíží. Když se jí zmocní nepříjemný pocit, je už pozdě. Objeví se neznámý člověk, přemůže ji, omámí a odvleče. 
Zavřenou v bedně, v níž je jen voda a jídlo na týden, ji ukryje v jeskyni. Avšak dřív, než pachatel stačí požadovat po jejím manželovi výkupné, je zatčen za jiný delikt. A unesenou ženu ponechá jejímu osudu...



Vítězové (Danielle Steel)



Počet stran: 288
Nakladatelství: Ikar
Termín vydání: 4. 12. 2014
Anotace: Sedmnáctiletá vynikající lyžařka Lily Thomasová usilovně trénuje s olympijským sjezdařským týmem na blížící se zimní hry. Tragická nehoda lanovky však v jediném okamžiku všechny její sny zhatí. Lilyin otec se odmítá smířit s tím, že jeho talentovaná dcera, která míří na prestižní univerzitu a aspiruje na olympijské zlato, už nebude chodit, natož lyžovat, a je ochoten pro ni udělat cokoli. Lily se v rehabilitačním sanatoriu učí žít znovu a objevuje, že i s postižením může opět sportovat. Velkou oporou je jí kamarád Teddy, který chce i přes poranění páteře a míchy vystudovat a stát se malířem. Nelítostný běh života je svedl dohromady, oba však nalézají odvahu znovu objevovat život se všemi jeho výzvami, nenechat se zlomit a přes zdánlivě nepřekonatelné překážky zvítězit.



Zákeřná ebola (Richard Preston)



Počet stran: 312
Nakladatelství: Knižní klub
Termín vydání: 4. 12. 2014
Anotace: Devět z deseti obětí infikovaných virem ebola zemře tak rychle a za tak otřesných okolností, že to děsí i experty na smrtelné choroby. Objevil se v roce 1976 v Zairu (dnešní Demokratická republika Kongo), v devadesátých letech se rozšířil do několika dalších afrických zemí. A jeho hrozba je zpět… Zákeřná ebola je první knihou, která se dotkla celé šíře problematiky vzácných smrtících virů. Popisuje události od zachycení výskytu eboly – zavede čtenáře do odlehlé jeskyně v džungli plné uhynulých zvířat, do letounu s živou virologickou bombou na palubě, do přísně utajených laboratoří, kde vojenští mikrobiologové riskují životy při studiu zabijáckých organizmů. Zákeřná ebola není román s vymyšlenou zápletkou: zdravotnici bojující o záchranu lidských životů v epidemií zasažených oblastech jsou skuteční – příběh zachycující jejich obětavé úsilí o odvrácení celosvětové katastrofy se však čte jako thriller, a to žel i po dvaceti letech, kdy virus udeřil znovu.



Devátá dívka (Tami Hoag)



Počet stran: 320
Nakladatelství: Knižní klub
Termín vydání: 8. 12. 2014
Anotace: „Kovac už viděl víc mrtvých, než by dokázal spočítat. Ale něco takového snad dosud ne...“ V mrazivém silvestrovském Minneapolisu vypadne z kufru jedoucího auta zohavené tělo dívky. Spekulace, jestli byla ještě naživu, když dopadla na zledovatělou vozovku, vedou k její přezdívce: „Zombie Doe“. Jako neidentifikovaná a zároveň neidentifikovatelná je už devátou ženskou obětí roku a detektivové Sam Kovac a Nikki Lisková mají za úkol zjistit její totožnost a najít toho, kdo jí tohle provedl. Co by byla horší představa: že by pachatelem mohl být cestující sériový vrah známý jako Doc Holiday, anebo že monstrum, které by něčeho takového bylo schopno, nemusí pocházet zdaleka?



Jak překvapit lorda Jacka (Sally MacKenzie)



Počet stran: 288
Nakladatelství: Ikar
Termín vydání: 8. 12. 2014
Anotace: Lord Jack, zatvrzelý starý mládenec a nejmladší syn Vévodkyně lásky, úspěšně uniká z osidel vdavekchtivých dam i dohazovačské matky. Miluje svobodu a v žádném případě se nehodlá usadit. Cestou do Londýna se ovšem seznámí se sebevědomou a inteligentní Frances Hadleyovou, která v přestrojení za mladíka míří za bratrem. Ani ona nemá v úmyslu hledat životního partnera a navzdory společenským konvencím plánuje osamělý život. Zásahem osudu se však oba setkají v zájezdním hostinci a okolnosti je donutí strávit noc v jednom pokoji. Ačkoli Jack Francesin převlek včas neprohlédl a netušil, že sdílí společné lože se ženou, skandál na sebe nenechá dlouho čekat a zdá se, že jediným východiskem je manželství. Naštěstí se zkompromitovaného páru ujme Vévodkyně lásky a navrhne plán…



Spáleniště: Zkouška (James Dashner)



Počet stran: 344
Nakladatelství: Yoli
Termín vydání: 8. 12. 2014
Anotace(Obsahuje spoilery): LABYRINT BYL TEPRVE ZAČÁTEK. Nalezením cesty z Labyrintu to mělo skončit...
Už žádné hlavolamy. Žádné proměnné. A žádné běhání. Thomas byl přesvědčený, že když se jim podařilo uniknout, vrátí se on i Placeři ke svým dřívějším životům. Nikdo však ve skutečnosti netušil, do jakého života se vracejí. Země, sežehnutá slunečními erupcemi a spálená novým, krutým klimatem, se změnila v pustinu. Vláda se zhroutila – a s ní i pořádek. Rozpadajícími se městy teď bloudí „raplové“, lidé pokrytí hnisavými ranami, které infekční nemoc nazývaná erupce dohání k vražednému šílenství. Hledají, kde by našli další oběť... a potravu. Pro Placery běhání zdaleka neskončilo. Namísto svobody zjišťují, že mají před sebou další zkoušku. Musejí překonat Spáleniště, nejvíc sežehnutou část planety, a do dvou týdnů dorazit do bezpečného útočiště. A organizace ZLOSIN se postarala o to, aby uzpůsobila proměnné a nastavila šance v jejich neprospěch. Thomase čeká zkouška ohněm – skutečně přechovává někde v hlavě tajemství svobody? Nebo bude věčně vydán ZLOSINu na milost?



Hravě (S. C. Stephensová)


Hravě

Počet stran: 448
Nakladatelství: Beta-Dobrovský
Termín vydání: 8. 12. 2014
Anotace(Obsahuje spoilery): Ve strhujícím pokračování knihy Bezhlavě se Kellan se svou kapelou vydává na turné, které mu zajistí slávu po celých Spojených státech. Může Kiera věřit, že jí zůstane tak úžasný a sexy kluk věrný? A Může Kellan věřit Kieře? Kiera se v předchozím díle nešťastně zapletla do milostného trojúhelníku, jenž ji dovedl až ke zradě. Nyní se ale hodlá ze svých chyb poučit. Je rozhodnutá, že už nikdy nikomu nezpůsobí bolest, obzvláště ne člověku, kterého má ráda. Jenže život je nevyzpytatelný a přináší další a další výzvy. Vydrží Kieřina láska, i když jí osud přichystá těžkou zkoušku? Milovat je snadné… Důvěřovat je o poznání těžší.



Objetí noci (Sherrilyn Kenyonová)



Počet stran: 424
Nakladatelství: Ikar
Termín vydání: 9. 12. 2014
Anotace: Sunshine už dávno po nikom tak netoužila. Na tom muži bylo něco zvláštního – od první chvíle, kdy se potkali, si byli kromobyčejně blízcí... Když vychází najevo, že ten tajemný smyslný cizinec je její manžel z minulého života, na chvíli uvěří, že by ji snad mohl milovat. Ale je to pravda, anebo v něm jen probudila city k jiné – dávno mrtvé – ženě? A může si jím být vlastně někdy vůbec jistá? Dokud nepochopí, že je jedno, zda se probouzí vedle Drápa, nebo Speirra a zda v ní on vidí Sunshine, či Nyniu, dokud neuvěří, že jsou spřízněné duše napříč všemi věky, dávnou kletbu se jim prolomit nepodaří. A i kdyby to dokázali, sešlou tím na sebe jen hněv starověkých bohů... Třetí kniha Sherrilyn Kenyonové ze světa nočních lovců.



Prozřetelnost (Jamie McGuire)



Počet stran: 432
Nakladatelství: Yoli
Termín vydání: 9. 12. 2014
Anotace: Strhující paranormální romance plná napětí. V městečku Providence se studentka Nina Greyová dostane do ohniska války mezi nebem a peklem. Dívka, otřesená náhlou smrtí svého otce, se s Jaredem Ryelem seznámí úplnou náhodou... nebo si to aspoň myslí. Přestože ji ten pohledný a trochu tajuplný mladík přitahuje, Nina je vůči němu podezřívavá. A když se začnou rojit otázky bez odpovědí, Jared riskuje všechno, aby si udržel ženu, nad kterou má bdít – a prozradí jí tajemství, o němž přísahal, že je bude chránit...



Deníček moderního fotra (Dominik Landsman)



Počet stran: 200
Nakladatelství: Ikar
Termín vydání: 11. 12. 2014
Anotace: Jak to může vypadat, když se muž ocitne na mateřské dovolené?Deníček moderního fotra vznikl na základě úspěšného blogu, který Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte. Věren názvu popisuje zážitky, situace a strasti obyčejného „chlápka“ odvedle, kterému se narodil první syn. Zprvu nezúčastněný fotr, který miminko zažívá trochu zdálky, se brzy stává „otcem na mateřské dovolené“ a s tím také začíná boj o přežití obou a zachování rodinného blaha. Nutno říct, že synek Čeněk je dítě velmi aktivní a také destruktivní. Každý Čeňkův pokrok většinou odnese vyčerpaný tatínek jizvami na duši i na těle, ale hlavní je, že dítě prospívá, ať už to stojí, co to stojí. V sympaticky drsňácké a humorné výpovědi moderního fotra se autor nebojí svěřit se s lecjakými trabli a přináší výjimečný pohled současného muže na situace, které obvykle zažívají spíše ženy.



Muž s podivnou minulostí (Ken Follett)



Počet stran: 352
Nakladatelství: Knižní klub
Termín vydání: 11. 12. 2014
Anotace: Londýn, slunné léto roku 1914. Na plese debutantek má být králi a královně představena půvabná Charlotta. Málokdo ze společenské smetánky tuší, jaká mračna se stahují nad starým kontinentem. Do města přijíždí z Moskvy kníže Alex, aby tu jménem cara uzavřel důležitou smlouvu. Na tajné jednání však přichází nezvaný host – tvrdý a nesmlouvavý anarchista Felix s cílem knížete zabít. Odvážný plán však ztroskotává na nečekaném zvratu – v tom nejnevhodnějším okamžiku potkává Felix ženu, kterou kdysi vášnivě miloval… Dobrodružný román světového bestselleristy Kena Folletta je stejně jako jeho nejnovější prózy (Pád titánů, Zima světa) zasazen do klíčového období moderních dějin a hýří napínavými zápletkami, barvitým dějem i dramatickými rozuzleními.



Na hraně věčnosti (J. A. Redmersky)



Počet stran: 352
Nakladatelství: Yoli
Termín vydání: 11. 12. 2014
Anotace: Camryn Bennettová nikdy nebyla šťastnější. Pět měsíců poté, co náhodou potkala Andrewa Parrishe, ji požádal o ruku a zdá se, že před sebou mají jen krásné zítřky. Společné zítřky... A přesto jejich lásce zasadí osud tvrdý úder. Andrew nechápe, jak se to mohlo stát, ale je pevně rozhodnutý jít dál, a to i ve chvíli, kdy si uvědomí, že jeho cit ke Camryn v sobě ukrývá také moře bolesti a že přetvářka začíná být smrtelně nebezpečná. Je však pevně přesvědčený dokázat, že jejich láska je osudová a přežije cokoliv... Pokračování knihy Na hraně zapomnění o dvou mladých lidech, kteří lásku rozhodně nehledali. Ona si je však našla sama.


To je pro tento měsíc vše, samožřejmě tu nejsou všechny knihy které vychází, vybrala jsem jen pár nejzajímavějších. Snad se vám alespoň nějaké z nich zalíbily :-)

12 komentářů:

  1. No, páni :D......taková dávka knížek :D Přiznám se, že znám jen dvě a to Prozřetelnost a Na hraně věčnosti, které si chci přečíst..ostatní pro mě byly úplně nové. Některé mě zaujaly jiné, teda ne.........ale v každým případě, dík za tipy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo, a to jsem sem ani nedala úplně všechny :D Já jich taky znala jen pár :D A nemáš vůbec zač :-)

      Vymazat
  2. Páni, to je zase smršť tolika knížek..:) Těším se na Prozřetelnost, Spáleniště, Temné bratrstvo a Oživovatele!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda :D Já se těším úplně na ty samé + ještě na Papírová města a Hravě :D

      Vymazat
  3. *Právě jsem ti dopsala tak trochu více než trochu obsáhlý komentář a hajzl Google mi ho smazal... Vezmu to raději krátce.*
    Těším se na druhé vydání Papírových měst, neboť tento přebal má vážně šťávu :3, vázaná verze se mi vůbec nelíbí, brr. Ani jsem nevěděla, že už vychází druhý díl Labyrintu a to jsem *stydí se* ještě nepřečetla ani ten první. Když to naše čtecí město, kde na jeden titul v knihovně tak dlouho čekáš...
    Jinak mě nic moc nezaujalo, počkám si na leden :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to znám, na blog.cz se mi to taky stává :D To je ale hrozný, člověk napíše takovej sloh a pak se mu to najednou smaže a musí to psát znova! :D Žejo, mě se tahle originální obálka líbí mnohem víc jak ta od Knižního klubu. Jestli Papírová města budu kupovat tak asi s touhle obálkou :D A co se týče Labyrintu tak nezoufej, sice ho už mám doma ale taky jsem se do něho ještě nepustila, nejsi sama :D

      Vymazat
  4. Papierové mesta mám doma ale ešte som sa ku knihe nedostala a z tejto ponuky mi najviac zaujalo Temné bratrstvo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Temné bratrstvo mě taky zaujalo :D A jinak jsem ráda že Papírová města u nás budou i s originální obálkou, která je moc krásná :D

      Vymazat
  5. Super knihy, já pořád nevím, jaká Papírová města si mám pořídit :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky pořád váhám kterou bych si koupila, líbí se mi obě :D

      Vymazat
  6. Určitě bych si nějaké vybrala, pěkný nálož, ale tento měsíc si žádné knihy nekoupím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, je jich dost :D Já si jich taky asi moc nekoupím, spíš teď budu utrácet za dárky k vánocům :D

      Vymazat